Klima-Ulven er autoriseret Genvex Partner

Gør det selv installation

Du kan spare mange penge hvis du selv vil montere dit nye Genvex anlæg. Køb anlæg og kanalpakke, lån værktøj, få en arbejdsskitse, monter anlægget selv. Vi starter og indregulerer anlægget, så du får fuld fabriksgaranti. Så sparer du let 20.000 kr excl. moms. Læs mere om Genvex anlæg her.

Brug for hurtig Genvex service?

Har du et Genvex anlæg nyt eller gammelt og har brug for hjælp til vedligeholdelse, reparation eller indregulering så ring til Klima-Ulven. Du kan normalt forvente svar inden for en time.

Du kan også sende en mail på info@klima-ulven.dk med anlæggets type og beskrivelse af problemet.

Radon

Klima-Ulven kan gøre noget ved det. Hvis der er for højt Radon indhold i din bolig kan vi gøre noget ved det. Et originalt Genvex anlæg vil kunne reducere indholdet af Radon i din bolig ved udskiftning af luften. Samtidig opnår du et rigtigt godt og tørt indeklima

Coronavirus

Det er en god idé at sætte Genvex anlæggets ventilator hastighed op til høj hastighed et par timer om dagen, for at få udskiftet luften indefor og dermed mindske antallet af viruspartikler.

Dug på vinduerne

Har du problemer med fugt på vinduerne så ring eller skriv til Klima-Ulven og få en snak om hvordan et Genvex anlæg kan formindske fugtigheden i dit hjem.

Vi leverer alle Genvex produkter, så de opfylder kravene fastsat i henhold til nyeste byggereglementer.

Genvex GES anlæg

Genvex Energy (1, 2, 3) anlæg

Genvex OPT digital styring