Daikin varmepumpe

Netop nu
Levere vi et stort antal Daikin Altherma Luft/Vand Varmepumper der indsættes som afløser for et ældre opvarmnings anlæg
Ring og hør om dine muligheder

Kom og se Daikin Varmepumperne i drift . Vi har selv Luft/Vand anlæg type Alterma installeret og kan fremvise nogle rigtig gode besparelser.’
I vor lokale sejlklub har vi installeret 2 stk. Daikin Luft/Luft varmepumper samt 1 stk. Altherma Luft/Vand anlæg.
Her spares mere end 20.000 kr. årligt. Disse kan på opfordring også fremvises.

Lad Daikin Althema luft til vand varmepumpe erstatte dit gamle oliefyr. En Daikin Althema luft til vand varmepumpe er et total opvarmningssystem, der helt kan erstatte et gammelt oliefyr. Varmepumpen fås i mange størrelser og kan forsyne hele dit hus med både kedelvand til radiatorer eller gulvarme samtidig med, at varmepumpen opvarmer varmt brugsvand.

Med et Daikin Altherma anlæg sparer du penge samtidig med, at du sparer miljøet for co2 udledning. Dette anlæg fås også med mulighed for solvarmetilslutning. Du kan se Daikin Altherma anlæg i drift hos os selv i Herslev, samt mange andre steder i Roskilde omegn. Ring til os og aftal tid.

Klima-Ulven giver dig gratis rådgivning

Vi kan vejlede og rådgive dig i forhold til fremtidens løsning, når og hvis oliefyr forbydes – uden at det koster dig en krone! Kontakt os allerede i dag for at finde frem til en optimal løsning for dig.

Klima-Ulven leverer og monterer

Vi leverer og monterer hele Daikins program af luft/luft varmepumper med og uden telefon fjernstyring. På den måde kommer du ikke til at stå uden varme, når de nye regler slår igennem.

Klima-Ulven har leveret, serviceret og monteret Daikin anlæg i 25 år.

Find alle Daikin modellerne på Daikin’s hjemmeside

Daikin Altherma

Daikin D6V – Indedel

Daikin Altherma

Daikin 8DV – Udedel

Installations eksempel