Daikin varmepumpe

Netop nu
Nu er der igen tilskud til Daikin Varmepumper der indsættet som afløser for et ældre opvarmnings anlæg
Ring og hør om dine muligheder

Kom og se Daikin Varmepumperne i drift . Vi har selv Luft/Vand anlæg type Alterma instaleret og kan fremvise nogle rigtig gode besparelser.’
I vor lokal sejlklub har vi instaleret 2 stk Daikin Luft/Luft varmepumper hvor der er sparet ca 10000.00kr i denne vinter disse kan på opfordring også fremvises Se mere på Herslev Strand Sejlklubs hjemmeside.

Lad Daikin Althema luft til vand varmepumpe erstatte dit gamle oliefyr. En Daikin Althema luft til vand varmepumpe er et total opvarmningssystem, der helt kan erstatte et gammelt oliefyr. Varmepumpen fås i mange størrelser og kan forsyne hele dit hus med både kedelvand til radiatorer eller gulvarme samtidig med, at varmepumpen opvarmer varmt brugsvand.

Med et Daikin Altherma anlæg sparer du penge samtidig med, at du sparer miljøet for co2 udledning. Dette anlæg fås også med mulighed for solvarmetilslutning. Du kan se Daikin Altherma anlæg i drift i Gevninge og i Herslev ved Roskilde samt i Strøby ved Køge. Ring til os og aftal tid.

Snart slut med gamle oliefyr

DR skriver den 29. september, at Danmark ifølge Klimakomissionen er de første til at tage initiativ til at lade alle gamle oliefyr erstatte af varmepumper, hvor vindmøller eller solceller leverer energien.

Klima-Ulven giver dig gratis rådgivning

Vi kan vejlede og rådgive dig i forhold til fremtidens løsning, når og hvis oliefyr forbydes – uden at det koster dig en krone! Kontakt os allerede i dag for at finde frem til en optimal løsning for dig.

Klima-Ulven leverer og monterer

Vi leverer og monterer hele Daikins program af luft/luft varmepumper med og uden telefon fjernstyring. På den måde kommer du ikke til at stå uden varme, når de nye regler slår igennem.

Klima-Ulven er VPO Godkendt.

Daikin Altherma

Daikin Altherma

Daikin Altherma

Daikin Controller TCM